Pasar Malam Goes

Van vrijdag 15 maart 2024 t/m zondag 17 maart 2024 komt de Pasar Malam Istimewa XL naar de Zeelandhallen in Goes. Dat wil je natuurlijk niet missen!

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch vertaald ”avondmarkt” betekent, is een evenement waarbij Indonesië en haar rijke cultuur centraal staat. Proef heerlijk eten, struin langs uiteenlopende marktkraampjes en geniet van live muziek en dans!

Makan (eten)
Het draait bij deze Pasar Malam Istimewa XL om Indonesië. En dat betekent natuurlijk smullen van de Indische en Indonesische keuken! Er zijn talloze eettentjes waar je authentieke maaltijden en snacks kunt halen. Wat dacht je van spekkoek of Gado Gado? Maar natuurlijk geniet je hier ook van saté ayam of cendol. Er is meer dan genoeg te proeven tijdens het weekend!

Oosterse specialiteitenmarkt
Indonesië is meer dan lekker eten. Tijdens deze gigantische avondmarkt is er dan ook meer te scoren dan lekkernijen. Van kleding tot wierook en van wanddecoratie tot planten en zaden. Je kijkt je ogen uit! Al die mooie spullen vind je bij de Oosterse specialiteitenmarkt met meer dan 100 kraampjes.

Entertainment
Alsof dat alles je nog niet in Indonesische sferen brengt, is er ook nog muziek en dans om van te genieten. Zowel bands als solo artiesten zijn te bewonderen of check één van de culturele dansoptredens tijdens de Pasar Malam Istimewa XL in de Zeelandhallen in Goes.

Winkelwagen