Laatste nieuws

 • TNW SEEDS

  Ons bedrijf heeft zich sinds de oprichting gespecialiseerd in planten die voor de mens een nuttige toepassing hebben. Sinds enkele jaren is hier een beperkt assortiment met zaden aan toegevoegd. De vraag naar onze zaden is enorm toegenomen. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen en het assortiment zaden in de nabije toekomst flink te laten toenemen, is ervoor gekozen onze zaden onder te brengen bij een gespecialiseerd team. Per 19 maart verhuizen onze zaden naar de webshop van TNW Seeds. Bij The Natural World zal de huidige voorraad aan zaden nog wel te bestellen zijn tot de voorraad op is. TNW Seeds is te vinden via onderstaande link.

  https://tnwfoundation.nl/

 • Kwekerij verhuisd!

  Na enkele jaren met onze kwekerij in Nootdorp aan de toekomst te hebben gebouwd, hebben we een mooie nieuwe plek gevonden in Boskoop! Afgelopen maanden zijn we druk geweest met het opzetten van de nieuwe kwekerij en het verhuizen van alle spullen van de oude kwekerij naar onze nieuwe plek in Boskoop.

  Onze nieuwe kwekerij geeft ons nog betere kansen planten te laten groeien in een beter gecontroleerde omgeving. Naast de al bekende verkoop, dragen we ook bij aan het in stand houden van soorten, met name useful plants, nuttige planten.

  We hebben voor Boskoop gekozen omdat er in de omgeving een goed tuindersnetwerk is voor onze bijzondere planten. De kweekkas staat op een mooie locatie, een plek waar altijd activiteit is en waar zelfs een streekwinkel met eenvoudige horeca is gevestigd: een unieke oase in Boskoop! Zie https://proefdetuin.com/ voor deze oase naast onze kwekerij!

  Vanaf het komende seizoen is de kwekerij in Boskoop ook te bezoeken. Kijk voor openingstijden (voor ontvangst van bezoekers) en ons adres en route op de pagina Contact.

The Natural World

Onze nieuwste producten

Winkelwagen