Kwekerij verhuisd!

Na enkele jaren met onze kwekerij in Nootdorp aan de toekomst te hebben gebouwd, hebben we een mooie nieuwe plek gevonden in Boskoop! Afgelopen maanden zijn we druk geweest met het opzetten van de nieuwe kwekerij en het verhuizen van alle spullen van de oude kwekerij naar onze nieuwe plek in Boskoop.

Onze nieuwe kwekerij geeft ons nog betere kansen planten te laten groeien in een beter gecontroleerde omgeving. Naast de al bekende verkoop, dragen we ook bij aan het in stand houden van soorten, met name useful plants, nuttige planten.

We hebben voor Boskoop gekozen omdat er in de omgeving een goed tuindersnetwerk is voor onze bijzondere planten. De kweekkas staat op een mooie locatie, een plek waar altijd activiteit is en waar zelfs een streekwinkel met eenvoudige horeca is gevestigd: een unieke oase in Boskoop! Zie https://proefdetuin.com/ voor deze oase naast onze kwekerij!

Vanaf het komende seizoen is de kwekerij in Boskoop ook te bezoeken. Kijk voor openingstijden (voor ontvangst van bezoekers) en ons adres en route op de pagina Contact.

Winkelwagen