Kwekerij Koala

Waar een gezamenlijke interesse niet toe kan leiden! Vanaf april 2021 slaan Kwekerij Koala en The Natural World de handen in elkaar en gaan wij nauwer samenwerken om ons bijzondere assortiment voor meer liefhebbers beschikbaar te maken. Veel van onze producten (vooral de kuipplanten en kruiden) zullen vanaf medio april te koop zijn bij Kwekerij Koala. Deze leuke kwekerij in De Pol, vlakbij Steenwijkerwold, is zeker een bezoekje waard. U zal hier enthousiast ontvangen worden en al uw vragen over het gebruik van Eucalyptus in de tuin worden deskundig beantwoord.

Het brede en mooie assortiment aan Eucalyptussen zal nu ook verkrijgbaar zijn via onze webshop. Natuurlijk alleen de kleinere potmaten. Grotere bomen zijn bij Kwekerij Koala te bestellen en op te halen. Bekijk voor advies over Eucalyptussen en voor de openingstijden de website https://eucalyptuskwekerijkoala.nl/ (locatie kwekerij).

Winkelwagen